• Elixir TV tutustui kiropraktiikkaan

  Kiropraktiikan avulla voidaan kehon toimintaan voidaan saada aikaiseksi isojakin muutoksia, usein jopa ensimmäisellä hoitokerralla. Aitajuoksija Noora Toivo ja Elixir TV kävivät tutustumassa kiropraktiikkaan.

 • Kiropraktiikka – Tie terveyteen

  Soita 010 574 6640 / akuuttiaika

  Tai varaa oma aikasi Viavital asiantuntijalle ajanvarauspalvelusta.

 • "Voi sanoa että ViaVital on jopa pelastanut mut minun selkäongelmista.

  Noin vuosi sitten oli selän tilanne menny niin pahaksi keikkailun ja lihashuollon laiminlyönnin takia, että jouduin melkein joka toinen viikko olemaan sairaslomalla… Lopulta selkä meni niin pahaksi, että en pystynyt melkein enää kunnolla kävelemään."

  Jucci Hellström
  Fitness Professional / Personal Trainer
  Scandinavian Hunks perustajajäsen

 • "Yksilöllinen hoitosuunnitelma

  Parhaiden hoitotulosten kannalta on tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

  Joona Konga
  Kiropraktikko, D.C. , MChiro

 • "Olen saanut kokonaisvaltaisen avun kiropraktiikasta

  ja suosittelen lämpimästi sitä kaikille puhetyöläisille, istuma- ja päätetyötä tekeville, urheilijoille, selkäongelmaisille... ihan kaikille."

  Johanna Pakonen
  artisti

 • ViaVital – sertifioitua laatua

  Olemme jo usean vuoden ajan keskittyneet toiminnan sekä asiakastyytyväisyyden jatkuvaan kehittämiseen. Tästä tunnustuksena ViaVitalille on myönnetty mm. korkein AAA luottoluokitus sekä Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut
– muutakin kuin kiropraktiikkaa

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut  kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla. Vastaanottomme löytyvät myös Kulosaaresta sekä Kauniaisista. Hyvinvointikeskuksemme tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös lastenlääkärin, osteopaatin sekä hierojan palvelut. Aina asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisella ammattitaidolla. Siirry ajanvaraukseen tästä.

Uutta! Liikeklinikka

Liikeklinikan tarkoituksena tukea asiakkaittemme kehitystä heidän tavoitteidensa mukaan. Tutustu palveluun

Huolla kehoasi hieronnalla

Hieronnalla pyritään erilaisia manuaalisia tekniikoita hyödyntäen sekä helpottamaan oireita, että
hoitamaan oireiden syytä. Tutustu palveluun

Terveyspalvelut Mommy & Me

Mommy & Me:ssä saat saman katon alta Erikoislääkäripalvelut, Family Care -palvelut sekä liikunta- ja kurssipalvelut. Olemme olemassa perheiden hyvinvointia tukeaksemme.  Tutustu.

ViaVital some

Haluatko näkyä fiidissämme? Täggäämällä meidät Instagramissa @viavitalofficial, Facebookissa @viavitalkiropraktiikka ja käyttämällä
hashtagia #viavitalsome, saat päivityksesi näkymään fiidissämme.

Tervetuloa vaikuttamaan ja näkymään SoMe virtaamme!