• ViaVitalin tarjonta monipuolistuu

  Palveluvalikoimaan kuuluvat nykyisin myös osteopatia ja ravintoneuvonta. Osteopaatti Emmi Kaasalainen sekä ravintoneuvoja Therese Österlund ovat liittyneet tiimiimme ja aikoja  heille voi varata nettikalenterista sekä ajanvarausnumerostamme 010 574 6640.

 • Kiropraktiikka – Tie terveyteen

  Soita 010 574 6640 / akuuttiaika

  Tai varaa oma aikasi Viavital asiantuntijalle ajanvarauspalvelusta.

 • "Voin sanoa että ViaVital pelasti mun ensi-illan

  Kroppa oli mennyt jumiin totaalisesti kovien tanssitreenien takia ja ensi ilta oli vaarassa. Ensi-illan aamuna en pystynyt kävelemään koska lonkka oli jumissa. Sain akuuttiajan ja hoito auttoi heti."

  Krista Siegfrids
  Artisti

 • ViaVital – sertifioitua laatua

  Olemme jo usean vuoden ajan keskittyneet toiminnan sekä asiakastyytyväisyyden jatkuvaan kehittämiseen. Tästä tunnustuksena ViaVitalille on myönnetty mm. korkein AAA luottoluokitus sekä Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

 • "Pystyin torjumaan jo seuraavassa ottelussa

  Lantionseutu jumahti pahasti kesken MM-kisojen alkusarjan Kanadamatsia, enkä pystynyt enää pelaamaan. ViaVitalissa kiropraktikko hoiti vaivan nopeasti kuntoon."

  Noora Räty
  Suomen naisten jääkiekon maajoukkueen ykkösmaalivahti

 • "Voi sanoa että ViaVital on jopa pelastanut mut minun selkäongelmista.

  Noin vuosi sitten oli selän tilanne menny niin pahaksi keikkailun ja lihashuollon laiminlyönnin takia, että jouduin melkein joka toinen viikko olemaan sairaslomalla… Lopulta selkä meni niin pahaksi, että en pystynyt melkein enää kunnolla kävelemään."

  Jucci Hellström
  Fitness Professional / Personal Trainer
  Scandinavian Hunks perustajajäsen

 • Elixir TV tutustui kiropraktiikkaan

  Kiropraktiikan avulla voidaan kehon toimintaan voidaan saada aikaiseksi isojakin muutoksia, usein jopa ensimmäisellä hoitokerralla. Aitajuoksija Noora Toivo ja Elixir TV kävivät tutustumassa kiropraktiikkaan.

 • "Yksilöllinen hoitosuunnitelma

  Parhaiden hoitotulosten kannalta on tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

  Joona Konga
  Kiropraktikko, D.C. , MChiro

 • "Olen saanut kokonaisvaltaisen avun kiropraktiikasta

  ja suosittelen lämpimästi sitä kaikille puhetyöläisille, istuma- ja päätetyötä tekeville, urheilijoille, selkäongelmaisille... ihan kaikille."

  Johanna Pakonen
  artisti

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut
– muutakin kuin kiropraktiikkaa

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut  kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla. Vastaanottomme löytyvät myös Kulosaaresta sekä Kauniaisista. Hyvinvointikeskuksemme tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös lastenlääkärin, osteopaatin sekä hierojan palvelut. Aina asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisella ammattitaidolla.

ViaVital osteopatia

ViaVitalin palvelutarjontaan kuuluu nykyään myös osteopatia. Osteopatia on hellävarainen, kehoa kuunteleva manuaalinen terapiamuoto, jonka tavoitteena on kehon toiminnan parantaminen. Varaa aikasi tästä.

Huolla kehoasi hieronnalla

Hieronnalla pyritään erilaisia manuaalisia tekniikoita hyödyntäen sekä helpottamaan oireita, että
hoitamaan oireiden syytä. Tutustu palveluun

Kiropraktiikka soveltuu myös lapsille

Hoitomenetelmät mukautetaan aina asiakkaan iän mukaan.
Tutustu palveluun

ViaVital some

Haluatko näkyä fiidissämme? Täggäämällä meidät Instagramissa @viavitalofficial, Facebookissa @viavitalkiropraktiikka ja käyttämällä
hashtagia #viavitalsome, saat päivityksesi näkymään fiidissämme.

Tervetuloa vaikuttamaan ja näkymään SoMe virtaamme!