Kiropraktiikan luennot

Kiropraktiikan hyöty työhyvinvoinnissa -luento

Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat mielenterveysongelmien lisäksi yleisin syy yritysten sairauspoissaoloihin. Monet yritykset ovatkin huomanneet kiropraktiikan tarjoamat edut sairauspoissaolojen vähentämisessä ja ehkäisyssä. Kiropraktiikkaa kuten myös sitä täydentävää hierontaa voidaankin erinomaisesti käyttää yhtenä työhyvinvoinnin kulmakivenä.

Jos yrityksesi on kiinnostunut kiropraktiikan, osteopatian tai hieronnan tarjoamista mahdollisuuksista, voi ViaVitalin asiantuntija tulla pitämään luennon yrityksen henkilöstölle esim. osana työhyvinvointipäivää. Luento voidaan toteuttaa korostaen asiakkaan toivomaa näkökulmaa. Luennossa voidaan käydä läpi esimerkiksi kiropraktiikan perusteita ja kertoa kiropraktiikan kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta terveyteen tai tuki- ja liikuntaelinvaivojen tehokkaammasta hoidosta.

Luento sopii myös erilaisiin tilaisuuksiin kuten hyvinvointi- ja urheilutapahtumiin. Perusluentoa voidaan muokata vastaamaan eri ryhmien tavoitteita kuten urheilusuorituksen maksimointi, vammojen ehkäisy, kehon hyvinvointi, lasten ja nuorten kehityksen tukeminen, terveellinen vanheneminen, kiropraktiikka vauvoille ja lapsille ym. Luennon pituus vaihtelee aiheen mukaan. 

Luennointipyynnön voi jättää soittamalla ajanvarausnumeroomme 010-5746640.

Luennon perushinta on 200 €, mutta riippuen tilanteesta hinnoittelu on neuvoteltavissa.