Eetu Vilpponen

"Junnulätkä on jo kovaa meininkiä"

Olen vm -98, niinkuin lätkäjengissä ikä ilmaistaan. Urheilu on ollut jo aivan pienestä pitäen lähellä sydäntäni. Asuimme Hollannissa 13 vuotta ja siellä olin esim. tennis- ja uintivalmennuksessa. 12-vuotiaana menetin täydellisesti sydämeni jääkiekolle.

Treenaan tällä hetkellä 4-5 kertaa viikossa joukkueen harjoituksissa sekä omatoimisesti. Matsit tulevat sitten vielä kaiken tämän lisäksi viikonloppuisin. Kasvoin myös pituutta yli 10 cm vuodessa. Treeneissä tuntui välillä rintapistoja sekä alaselkäni joskus jumitti. Sitten matsissa kiertoliikkeen seurauksena selkä jumittui täysin ja tuotti kipua. En voinut tehdä ollenkaan kiertoliikettä. Onneksi vanhempani löysivät Simon, en edes tiennyt mikä kiropraktikko on. Simo otti minut vastaan välittömästi tapahtuneen jälkeen päivystyskäynnillä. Hän kertoi erittäin hyvin mihin kaikkeen kiropraktiikan avulla voidaan vaikuttaa ja kuinka tärkeää on, että hermotus kehossa toimii esteettömästi. Koordinaatio, liikkuvuus ja ravintoaineiden imeytyminen paranevat myös kun hermotus toimii.

Jo 15 minuutin hoidon jälkeen selkä tuntui huomattavasti paremmalta ja kipu alkoi helpottaa. Kiertoliike petrasi yli 50%:lla jo eka kerralla. Simon suosituksesta otimme kuuden hoitokerran paketin. Rintapistot ovat vähentyneet, selän liikkuvuus on normaali ja hengitys on helpompaa.

Käyn Simolla säännöllisesti ja hoidoista on jäänyt hyvä fiilis. Särkylääkkeitä en ole tarvinut ja hoidot auttavat pysymään kunnossa ja toipumaan nopeammin jos jotain pientä sattuu.

Eetu Vilpponen
Helsinki