ViaVital mediassa ja blogeissa

Bloggaaja Stella Harasek sai kiropraktiikasta helpotuksen häntä vuosia piinanneisiin jatkuviin kipuihin.

Linkki blogikirjoitukseen:

http://www.stellaharasek.com/2018/11/tarinoita-kivusta/

Inka I blogia kirjoittava Inka on saanut kiropraktiikasta avun migreeniinsä sekä moneen muuhun vaivaan.

Lue Inkan kirjoitukset kiropraktiikan vaikutuksista:

https://inka-i.com/2018/10/28/paansarky-yllattava-apu/

https://inka-i.com/2017/10/15/migreeni-lahti-pois-nain/

White Trash Disease -blogin kirjoittaja Nata kävi ensimmäistä kertaa kiropraktikolla ja vakuuttui hoidon vaikutuksista.

Lue lisää Natan kokemuksesta oheisesta blogikirjoituksesta:

http://wtd.fi/kiropraktikko-helsinki/

Kiropraktikko Simo Poutanen ViaVitalista puhuu haastattelusarjassa mm. selkävaivojen ennaltaehkäisystä, selkäkivun vaaranmerkeistä Radio Novan, Voicen ja Iskelmän verkkosivuilla. 

Ensimmäisessä osassa puhutaan selkävaivojen ennaltaehkäisystä. Voit lukea ensimmäisen osan allaolevien linkkien kautta:

Radio Nova 

Voice 

Iskelmä 

Haastattelun toisessa osassa puhutaan merkeistä, jotka ennustavat mahdollista vakavampaa selkävaivaa joka vaatii mahdollista lääkärin konsultaatiota:

Radio Nova

Voice

Iskelmä

Haastattelun kolmannessa ja viimeisessä osassa puhutaan miten voi tunnistaa koulutetun kiropraktikon ja valitaan itselle sopivin:

Radio Nova

Voice

Iskelmä

I love me 2016 hyvinvointimessujen bloggaaja Kirsi tuli ViaVitaliin kokeilemaan kiropraktiikkaa

Hyvinvointibloggaaja Kirsi oli pitkään kärsinyt niskakivuista sekä päänsäryistä. Yhdessä nämä aiheuttivat unettomuutta. Kun Kirsi saapui ViaVitaliin, ei hän voinut ennalta aavistaa että näihin ongelmiin löytyisi ratkaisu kiropraktiikan myötä.

Lue Kirsin kokemuksesta enemmän hänen blogistaan: Kiropraktikolta nopea ja luonnonmukainen apu monipuolisesti päänsärkyynkin.
Löydät kirjoituksen täältä:


ViaVitalin ja Kiekko-Vantaan yhteistyö jatkuu myös kaudella 2016-2017.

Kiekko-Vantaan tiedote sekä video tiedotustilaisuudesta löytyvät täältä:


Iskikö äkillinen selkäkipu? Toimi näin heti!

Kauneus & Terveys-lehti vertaili artikkelissaan kolmea manuaalista hoitomuotoa äkillisen selkäkivun yllättäessä. Kiropraktiikka, osteopatia ja naprapatia hoitomuotoina avattuna oheisessa artikkelissa. Kiropraktiikan osalta asiantuntijana artikkelissa ViaVitalin kiropraktikko, D.C. Simo Poutanen. Lue artikkeli täältä:


Kiekko-Vantaa ja ViaVital yhteistyöhön

ViaVital on aloittanut yhteistyön Mestiksessä hyvää kautta pelaavan Kiekko-Vantaan edustusjoukkueen kanssa. Kiekko-Vantaa uudistaa joukkueensa kehonhuoltoa lisäämällä ensimmäisenä Mestis-joukkueena kiropraktiikan joukkueen säännöliseen kehonhuoltoon. Yhteistyön tavoitteena on nopeuttaa pelaajien toipumista mahdollisista vaivoista sekä toimia ennaltaehkäisevänä hoitona varmistaen joukkueen parhaan iskukyvyn kauden tärkeimpiin peleihin. Löydät videon yhteistyön lanseerauksesta täältä:  Kiekko-Vantaan tiedotteen yhteistyöstä löydät täältä:


ViaVital mukana Liikunnan ja urheilun nuorisokomitean (LUNK) järjestämässä touhukalenterissa. 

Touhukalenterin tavoitteena on kannustaa ihmisiä liikkeelle ja näin edistää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 
Touhukalenteria pääset seuraamaan täältä.


Kiropraktiikka yhdistää trendejä

Kiropaktiikka on nyt trendikäs hoitomuoto, jossa yhdistyvät kaksi tämän hetken trendiä, eli itsestään huolehtiminen sekä luonnonmukaisuus. Muodin ammattilehti Muotimaailma noteeraa uusimmassa numerossaan (6/15) ViaVitalin koko aukeaman suuruisessa artikkelissaan:

Liikkumaton vanhenee väärällä tavalla

Helsingin Sanomien Luusto ja nivelet-liitteen artikkelissa puhutaan nivelien ja selkärangan välilevyjen hyvinvoinnista. Kiropraktikko, D.C. Simo Poutanen kertoo miten kiropraktiikan avulla pyritään mm. estämään selkärangan välilevyongelmia sekä nivelien kulumia.
Lue artikkeli täältä:

(Artikkeli julkaistu Helsingin Sanomien Luusto ja nivelet-liitteessä 25.10.2015)


Kiropraktikko pitää huolta kehostasi jo silloin, kun kaikki toimii

Naisen terveys-liitteen artikkelissa Helsingin Sanomissa kiropraktikko, D.C. Simo Poutanen rohkaisee ihmisiä pitämään huolta terveydestään jo silloin, kun keho on kunnossa. Selkäkipu, päänsärky sekä muut mahdolliset oireet kertovat että kehonhuollossa tullaan jo jälkijunassa.

Lue artikkeli täältä:

(Artikkeli julkaistu Helsingin Sanomien Naisen terveys-liitteessä 29.9.2015)


Helsingin Sanomien terveysliitteen toimittajan ensimmäinen omakohtainen kokemus kiropraktisesta hoidosta

Artikkelissa toimittaja Vilma Vuorio kuvailee omakohtaisesti käytännössä, miltä tuntuu kun kiropraktikko tekee hoidon, sekä hoidon välittömistä vaikutuksista kehoon. Toimittaja ei ollut aiemmin käynyt kiropraktikon vastaanotolla, eikä hänellä ollut erityisiä selkäsärkyjä tai pääkipuja, mutta hän oli aiemmin kärsinyt käsien puutumisesta ja kokenut niskansa olleen jäykkä.

Lue artikkeli täältä:

(Artikkeli julkaistu Helsingin Sanomien Kauneus ja hyvinvointi-liitteessä 17.6.2015)


Yoogaia palvelun lanseeraus

Yoogaia palvelu on tuote, jossa kuluttaja voi tehdä ohjattuja jooga-harjoituksia vaikka kotoaan. Palvelu on nykyisin erittäin suosittu ja sitä käyttävät ihmiset ympäri maailmaa. Kun palvelu lanseerattiin, antoi kiropraktikko Simo Poutanen siitä asiantuntija-lausunnon kiropraktikon näkökulmasta. Asiasta uutisoitiin mm. MTV3:n sivuilla 31.3.2014.


   ViaVital vanhemmissa blogeissa

Saara Auvinen

Elokuussa 2014 hevosalan yrittäjällä Saara Auvisella oli useat alan koulutukset suoritettuna ja työkalenteri täynnä. Yksi ratsastuskerta muutti kuitenkin kaiken- 18 vuoden hevostaipaleen jälkeen. Saara tippui hevosen selästä ja loukkaantui vakavasti. Saara sai kohdata uuden oppipolun, kun tavanomaisista asioista tuli elämän isoja haasteita. Kypärä pelasti hengen, mutta ei säästänyt vakavalta pää- ja niskavammalta. Edessä on pitkä kuntoutus. Kiropraktiikka on nyt osa Saaran kuntoutusta.


Naiselo 45+

Toimittaja Kaisa Virtanen kävi tutustumassa kiropraktiikkaan hoitomuotona. Hän kirjoitti tuntemuksistaan suosittuun lifestyleblogiin kuuden käynnin hoitojakson jälkeen.


Eevi Teittinen

Fitness päiväkirjoista tuttu Eevi Teittinen löysi avun kiropraktiikasta.


Eveliina "Eevsku" Tistelgren (Vuoden 2015 urheilublogi)

Eevsku sai apua treeniin kiropraktiikasta.


Natalie Vilen

Cosmopolitanin Lifestyle- ja muotibloggari Natalie Vilen kertoi blogissaan vuosia kestäneistä jalkakivuistaan, joihin apu löytyi kiropraktiikasta. Natalien aihetta käsittelevät blogikirjoitukset:

  • Natalien tuoreimmat kuulumiset löydät täältä:
  • Jatkoa Natalien kertomukseen löytyy täältä:
  • Blogipostauksien ensimmäinen osa löytyy täältä:

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut mediassa

Täältä löydät artikkelit sekä julkaisut, jotka käsittelevät ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalveluita, sen toimintaa tai henkilökuntaa.