Valitse ensin haluamasi palvelu (1. Kiropraktiikka tai 2. Hieronta) kohdasta PALVELU. Jos haluat ajan esimerkiksi kiopraktikolle, mutta et ole käynyt meillä aiemmin, valitse UUSI ASIAKAS. Jos olet jo käynyt meillä ja olet varaamassa kontrolliaikaa, valitse JATKOKÄYNTI.

Halutessasi hierontaan, valitse haluamasi hieronta-aika.

Tämän jälkeen voit valita haluamasi hoitohenkilön kohdasta ASIAKASPALVELIJA. Voit valita haluamasi päivän kalenterista. Kalenteri myös ehdottaa seuraavia vapaita aikoja. Täydennä henkilötietosi avautuvaan varauslomakkeeseen. Jos haluat vahvistuksen / muistutuksen sähköpostilla, rastita kohta MUISTUTUS SÄHKÖPOSTILLA.

LISÄTIETOA kohtaan voit merkitä mahdollisen kampanjakoodin. Huomioithan ettei mahdollista tarjousta anneta ilman kyseistä kampanjakoodia.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puhelimitse 010 574 6640 tai sähköpostitse info@viavital.fi. Kaikki kalenterista varattavat ajat ovat oletusarvoisesti Erottajan toimipisteelle. Jos haluat ajan Kulosaaren toimipisteeseen, voit siirtyä sinne oheisesta linkistä. Huomioithan että kiropraktikko Simo Poutasen vastaanotto on Kulosaaressa joka kuukauden viimeisenä torstaina. Siirry tästä Kulosaaren ajanvaraukseen.