Palvelut

Lahjakortit

Lahjakortti hyvinvointiin on erinomainen lahjavaihtoehto moneen tilanteeseen.

Kärsiikö tuntemasi henkilö selkäkivuista tai valittaako hän usein päänsärkyään? Vai onko hän muuten vain rentoutumisen tarpeessa? Meiltä voit ostaa lahjakortin kaikkiin palveluihimme toivomallasi yhdistelmällä. Voit ostaa esimerkiksi vain aloituskäynnin kiropraktikolle tai osteopatiaan tai siihen lisäksi haluamasi määrän jatkokäyntejä. Voit hankkia tietyn kestoisen hieronnan tai vaikkapa ravintoneuvontapaketin.

Voit valita lahjakortin kaikista palveluistamme:
• Kiropraktiikka
• Hieronta
• Osteopatia
• Ravintoneuvonta

Huom. Muistathan että lahjakorttimme ovat hoitajakohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa toiseen palveluun, joten päätäthän etukäteen mihin palveluun ja kenelle palveluntarjoajalle lahjakortti halutaan. Lahjakortin voimassaolon suhteen olemme kuitenkin joustavampia emmekä katso voimassaoloaikaa niin päivän päälle.

Lahjakortti voidaan hankkia noutamalla se toimipisteeltämme Erottajalta. Se voidaan myös postittaa lahjakortin antajalle yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti aktivoituu kun lasku on maksettu. Meillä ei ole varsinaista sähköistä lahjakorttia, mutta voimme tarvittaessa muokata siitä yksittäistapauksissa sellaisen version. Anna lahjaksi hyvinvointia ja parempaa oloa. Se on nykypäivänä arvostettu lahja.

Soita 010 574 6640 ja kysy lisää lahjakortista.