Henna Launistola

Kipeä lapa haittasi urheilua, treenikaveri suositteli kiropraktikkoa

Selän ja hartioiden jumeihin ja kipuihin olen aiemmin hakenut lievitystä hierojalta sekä venyttelyn avulla. Niistä on ollut jonkin verran hyötyä, mutta hierojallakin on saanut käydä monta kertaa ennen kuin todellista helpotusta on tullut.

ViaVital Kiropraktiikasta sain tietää treenikaveriltani, jota kiropraktikolla käynnit olivat auttaneet. Treenikaverini suosituksesta ja rohkaisemanakin päätin kokeilla, josko kiropraktiikka auttaisi minuakin.

Oikean lavan alueen kipu lievittyi välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Simo myös tutki ryhtiäni, ja kertoi millä tavoin ryhtini on pielessä. Se oli todella silmiä avaavaa, ja olen sen jälkeen pyrkinyt kiinnittämään entistä enemmän huomiota ryhtiini. Päänsärkyä minulla on ollut vain kerran sen jälkeen kun aloin käymään Simon vastaanotolla. Hoidot ovat lyhyitä, mutta tehokkaita. Jokaisen käynnin jälkeen tuntee, että jotakin on todella tehty ja olo on aina parempi ja kevyempi. Tuntuu kun hengittäminenkin olisi helpompaa! Olen tyytyväinen, sillä lihasjännitykset ja kivut ovat lievittyneet. Myös oikean lavan seudun kivusta olen päässyt eroon.

Kaikkein iloisimmaksi minut kuitenkin tekee se, että jujutsu on sujunut todella hyvin kiropraktiikkakäyntien jälkeen! Minulla on rennompi ja liikkuvampi olo painiessa, ja tuntuu että saan itsestäni ja kehostani enemmän irti. Kädet ja yläselkä liikkuvat paremmin ja liike tuntuu helpommalta, nopemmalta ja joustavammalta. Parantunut suorituskykyni treenatessa onkin ollut ehdottomasti paras seuraus Simon vastaanotolla käymisestä!