ViaVital – Tie terveyteen

ViaVital – Olemme täällä sinun hyvinvointisi asialla:

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut on monivuotisen historian omaava korkealaatuinen kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia.

Tutustu tiimimme jäseniin

Simo Poutanen 

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Tavoitteeni on muuttaa tapaa, jolla omaan terveyteen usein suhtaudutaan. Pääpaino olisi hyvä olla terveyden ylläpitämisellä, ei niinkään erilaisten jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoidossa. Siihen kiropraktiikka on erinomainen hoitomuoto.”

Simo on pitkän linjan kiropraktikko, jolla on jo reilusti yli kymmenen vuoden kokemus kiropraktikkona toimimisesta. Hänelle on tärkeää ihmisten hyvinvointi ja elämänilon palauttaminen kipuilevaan kehoon. Hänen näkemyksensä mukaan meidän kaikkien olisi hyvä ajatella kehomme hoitoa enemmän terveyden ylläpitona kuin jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoitona. Tätä ajattelumallia tukemaan hän perusti ViaVitalin vuonna 2010.

”Kun keho on ensin hoidettu kerran kunnolla terveeksi, on saavutetun terveyden ylläpitäminen helpompaa kun sitä huolletaan oikein.”

Simo tutkii ennen kaikkea kehon liikkuvuutta ja ryhtiä, pyrkien saamaan nämä optimaaliselle tasolle. Hänen hoitotyylinsä on nopea ja usein ihmiset hämmästyvät, miten tuloksia nähdään jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Taustaa:
Koulutus: Master of Chiropractic, University of South Wales 2009
Harrastukset: Valokuvaaminen eri puolilla maailmaa sekä liikunta kuntosalilla ja sen ulkopuolella.

Simon ajanvaraukseen

Simon tavoittaa puhelimitse numerosta 050 431 0000

Simon henkilökohtainen Instagram-tili: @viavital

Simon henkilökohtainen TikTok-tili @kiropraktikkosimo

        

Ilari Peltomäki

Kiropraktikko, D.C, MChiro

Olen suorittanut Master of Chiropractic (MChiro – 1st Class Honours) koulutuksen AECC University Collegessa Englannin Bournemouthissa. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso koulun omalla klinikalla. Kiinnostus kiropraktiikkaa kohtaan syntyi nuoruudessa omien positiivisten kokemusten kautta kiropraktiikan hyödyistä omien vaivojeni hoidossa.

Vastaanotolle saapuessasi räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Hoidon tavoitteena ei ole hoitaa pelkästään vaivan aiheuttamaa kipua vaan pyrkiä pääsemään eroon itse ongelmia aiheuttavasta vaivasta. Tällä menetelmällä saadaan aikaan pitkäaikaisia hyötyjä, jotta kiputilat sekä toimintahäiriöt saadaan pidettyä poissa myös pitkällä aikavälillä, mahdollistaen sinun suorittaa päivittäiset askareesi ja harrastaa ilman kipua ja epämukavuutta.

Minulla on taustallani koko elämän kestänyt maila- ja pallopelikokemus jääkiekon, golfin, tenniksen ja padelin myötä. Erityisosaamiseeni kuuluu ylä- ja alaselän ja lonkan alueen kiputilat ja toimintahäiriöt. Hoitomenetelmiin kuuluvat erilaiset niveliin kohdistuvat manipulaatiot tai mobilisaatiot, lihaksiston hoitoon tarkoitetut pehmytkudostekniikat, sekä lihasharjoitteet.

› Ilarin Ajanvaraukseen

Ajanvaraus puhelimitse 010 574 6640

        

Hei! Olen Joonas Varesvuo 30- vuotias hieroja Helsingistä. Tavoite työssäni on luoda asiakkaalle tunne lämpimästä ja jatkuvasta yhteistyöstä, sekä vastata aktiivisesti asiakkaan tarpeisiin.

Olen toiminut hierojana jo yli 8 vuotta. Voin vaihdella hierontatyyliäni asiakkaan toiveiden mukaan aina rentouttavasta klassisesta hieronnasta, "kovempaan" urheiluhierontaan.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta Akatemiasta vuonna 2012. Minulla on klassisen-, ja urheiluhieronnan tutkinnot. Pelasin jääkiekkoa 17 vuotta ja sitä kautta urheilu ja hyvinvointi jäi elämäntavaksi.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajan toimitiloissa aina maanantaisin.

Jere Hyytiäinen

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2017 ja olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen. Olen aina ollut kiinnostunut lihaksista ja muutenkin ihmisen anatomiasta, siten oli helppo valita ala terveydenhuollon parista.

Olen iloinen ja helposti lähestyttävä persoona. Harrastuksiani ovat golf ja jääkiekko.

Hoitoon tullessasi teemme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Minulta saat lisäksi kotihoito-ohjeet joten näin pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajaan toimitiloissa aina tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa hierontaan!

Jere-Joonas Hyytiäinen

›Jeren ajanvaraukseen

Puh. 040 163 0666

  

Emmi Kaasalainen

Osteopaatti

Emmi kouluttautui osteopaatiksi ratkottuaan vuosia terveyshaasteitaan monin keinoin. Hänen toiveenani oli pystyä käyttämään kärsimyksistä kertynyttä taitoa muiden hyväksi. Osteopatiassa ymmärrys terveydestä yhdistyi käytännöllisellä tavalla kehon rakenteiden ja niiden välisten vuorovaikutussuhteiden tarkasteluun, ja perusteluja haettiin anatomian, fysiologian ja tieteen kielellä. Ennen osteopatiaa Emmi on työskennellyt manuaalisten terapioiden parissa eri menetelmin, opiskellut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi sekä toiminut kemian alan tutkijana.

Emmin erityisen mielenkiinnon kohteena ovat kehon tasapainotilan säätely ja rakenteiden väliset vuorovaikutussuhteet, eri elinjärjestelmien häiriötilat, sekä kehonkäyttöä rajoittavat pelkotilat ja uskomukset. Hoitoaiheina hänelle on tuttuja pään alueen kiputilat, hengitykseen liittyvät vaikeudet, krooninen väsymys, sekä
monimuotoisista terveyshaasteista toipuminen.

Jatkuvan opiskelun ohessa musiikki on keskeisessä osassa Emmin elämää. Hän on myös capoeiraohjaaja, ja etsii jatkuvasti uusia tapoja luoda yhä parempaa yhteyttä kehoon.

”Erilaisten kipuilujen seurauksena keho saattaa tuntua enemmän rasitteelta kuin ilon aiheelta. Kun yhteys kehoon on toimiva, se suostuvampi pyyntöihin ja osaa viestiä tilastaan jo ennen kiusallisten oireiden kehittymistä. On palkitsevinta, kun ihmisen luottamus kehoaan kohtaan lisääntyy ja hän uskaltautuu kokeilemaan asioita joihin ei ole lähtökohtaisesti uskonut pystyvänsä. ”

Emmin ajanvaraukseen

Emmille voi varata aikoja 050 528 3728

        

Joona Konga

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Ihmiset ovat saaneet avun luotani hyvin erityyppisiin vaivoihin. Parhaiden hoitotulosten kannalta onkin tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

Joona on suorittanut Master of Chiropractic – tutkinnon University of South Walesin yliopistossa, josta valmistui kesällä 2014. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston klinikalla. Joonalla on lisäksi taustalla hierojan koulutus Suomen Urheiluhierojaopistosta vuodelta 2009.

”Ensikerran tutustuin kiropraktiikkaan itse potilaana, kun kävin hoidattamassa jalkapalloharrastuksen aiheuttamia pitkäaikaisia selkäongelmiani, joihin en ollut saanut apua muualta. Omakohtaisten hyvien kokemusten kautta kiinnostuin alasta, ja myöhemmin löysin itsenikin koulun penkiltä”.

Joonan näkemyksen mukaan kestävien hoitotulosten kannalta on tärkeää, että hoidon tavoitteena ei ole ainoastaan kivun poistaminen, vaan koko kehon toiminnan optimointi. Hoitosuunnitelman tulee aina olla potilaskohtainen, ja määräytyä yksilön tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti.     

Joonan harrastuksiin kuuluu urheilu sekä matkustelu, jotka hän kokee tärkeäksi oman kehon- ja mielen hyvinvoinnin kannalta.

› Joonan ajanvaraukseen

        

Rosita Aflatuni

Kiropraktikko, D.C

Kiinnostus kiropraktiikkaan vei minut Espanjaan heti lukion jälkeen. Valmistuin kiropraktikoksi kesällä 2020 viisivuotisen yliopistotutkinnon jälkeen (Barcelona College of Chiropractic) ja aloitin saman tien työt Skotlannissa pediatriseen hoitoon erikoistuneella kiireisellä klinikalla. Viimeisenä opiskeluvuotenani tutustuin myös ViaVitalin tiimiin ja pääsin hoitamaan muutamia potilaita sen tiloissa.

Kiropraktikot keskittyvät kehoon kohdistuvaan mekaaniseen stressiin, mikä alkaa jo kohdunsisäisessä elämässä ja sisältää synnytyksen. Siispä jopa vastasyntyneet vauvat hyötyvät hoidosta. Imetysvaikeudet, liiallinen itku/koliikki, refluksi, jatkuva toispuoleinen pään asento tai muu kehon epätasapaino sekä kehitysvaiheissa edistyminen ovat muutamia yleisimmistä vaivoista, joille perheet löytävät vauvalleen apua kiropraktiikasta. Työskenneltyäni lähes puolitoista vuotta päivittäin jopa kymmenen eri lapsipotilaan parissa voin kokemukseni perusteella todeta aikuisten lisäksi myös vauvojen ja lasten tarvitsevan kiropraktista hoitoa.

Tähän tarpeeseen vastaaminen ja lasten kanssa toimimisesta nauttiminen ovat innostaneet minua jatkokouluttautumaan ja omistautumaan pediatriseen hoitoon. Vauvojen ja lasten hoito on hellävaraista, tutkittua ja turvallista, ja siihen käytetään heille soveltuvia tekniikoita. Tämän erikoisosaamisen lisäksi aikuisten ja nuorten hoito on minulle yhtä tärkeää kiropraktisen hoidon tarjoamisessa.