ViaVital – Tie terveyteen

ViaVital – tie terveyteen

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut on pitkän historian omaava korkealaatuinen kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla. Vastaanottomme löytyvät myös Kulosaaresta sekä Kauniaisista.

Vaikka kiropraktiikka on se mistä olemme tunnetuimpia, palveluvalikoimaamme kuuluvat myös hieronta sekä erilaiset terapiapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti miellyttävän asiakaskokemuksen. Siksi meille palvelun laatu on muutakin kuin vain yksilöllinen ja tehokas hoito sekä onnistunut lopputulos. Tiloissamme on panostettu asiakkaan viihtyvyyteen ja rentoutumiseen.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia.

Tutustu tiimimme jäseniin

Jasmin Aflatuni

Kiropraktikko

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat olleet Jasminille kiinnostuksen kohteita jo kouluajoista lähtien.

Hän päätyi Espanjaan opiskelemaan kiropraktikoksi viehätyttyään kiropraktiikan kokonaisvaltaiseen ja ihmisen synnynnäistä potentiaalia ja parantumiskykyä kunnioittavaan lähestymistapaan.

Opintoihin kuuluvan lopputyönsä hän teki nuorten parissa tutkien kiropraktisen hoidon vaikutusta sydämensykevälivaihteluun, joka heijastaa ihmisen sopeutumiskykyä stressitekijöihin.

Jasminilla onkin erityinen innostus lasten ja nuorten kehityksen tukemiseen ja terveellisiin elintapoihin kannustamiseen.

Hänen toiveenaan on olla osana vahvistamassa uutta asennetta, jossa terveys nähdään dynaamisena ja jatkuvana prosessina, sekä asioiden syiden selvittämiseen oireisiin keskittymisen sijaan, johon myös kiropraktinen hoito perustuu.

Jasminin hoitotyyli on kiropraktikoksi kevyempään tyyliin painottava, joten perinteistä "naksauttelua" hiukan jännittävät voivat löytää Jasminin hoitotavasta suosikkinsa.

› Jasminin Ajanvaraukseen

Ajanvaraus puhelimitse 010 574 6640

        

Simo Poutanen 

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Tavoitteeni on muuttaa tapaa, jolla omaan terveyteen usein suhtaudutaan. Pääpaino olisi hyvä olla terveyden ylläpitämisellä, ei niinkään erilaisten jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoidossa. Siihen kiropraktiikka on erinomainen hoitomuoto.”

Simo on pitkän linjan kiropraktikko, jolla on jo reilusti yli kymmenen vuoden kokemus kiropraktikkona toimimisesta. Hänelle on tärkeää ihmisten hyvinvointi ja elämänilon palauttaminen kipuilevaan kehoon. Hänen näkemyksensä mukaan meidän kaikkien olisi hyvä ajatella kehomme hoitoa enemmän terveyden ylläpitona kuin jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoitona. Tätä ajattelumallia tukemaan hän perusti ViaVitalin vuonna 2010.

”Kun keho on ensin hoidettu kerran kunnolla terveeksi, on saavutetun terveyden ylläpitäminen helpompaa kun sitä huolletaan oikein.”

Simo tutkii ennen kaikkea kehon liikkuvuutta ja ryhtiä, pyrkien saamaan nämä optimaaliselle tasolle. Hänen hoitotyylinsä on nopea ja usein ihmiset hämmästyvät, miten tuloksia nähdään jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Taustaa:
Koulutus: Master of Chiropractic, University of South Wales 2009
Harrastukset: Valokuvaaminen eri puolilla maailmaa sekä liikunta kuntosalilla ja sen ulkopuolella.

Simon ajanvaraukseen

Simon tavoittaa puhelimitse numerosta 050 431 0000

Simon henkilökohtainen Instagram-tili: @viavital

Simon henkilökohtainen TikTok-tili @kiropraktikkosimo

        

Hei! Olen Joonas Varesvuo 30- vuotias hieroja Helsingistä. Tavoite työssäni on luoda asiakkaalle tunne lämpimästä ja jatkuvasta yhteistyöstä, sekä vastata aktiivisesti asiakkaan tarpeisiin.

Olen toiminut hierojana jo yli 8 vuotta. Voin vaihdella hierontatyyliäni asiakkaan toiveiden mukaan aina rentouttavasta klassisesta hieronnasta, "kovempaan" urheiluhierontaan.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta Akatemiasta vuonna 2012. Minulla on klassisen-, ja urheiluhieronnan tutkinnot. Pelasin jääkiekkoa 17 vuotta ja sitä kautta urheilu ja hyvinvointi jäi elämäntavaksi.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajan toimitiloissa aina maanantaisin.

Jere Hyytiäinen

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2017 ja olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen. Olen aina ollut kiinnostunut lihaksista ja muutenkin ihmisen anatomiasta, siten oli helppo valita ala terveydenhuollon parista.

Olen iloinen ja helposti lähestyttävä persoona. Harrastuksiani ovat golf ja jääkiekko.

Hoitoon tullessasi teemme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Minulta saat lisäksi kotihoito-ohjeet joten näin pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajaan toimitiloissa aina tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa hierontaan!

Jere-Joonas Hyytiäinen

›Jeren ajanvaraukseen

Puh. 040 163 0666

  

Emmi Kaasalainen

Osteopaatti

Emmi kouluttautui osteopaatiksi ratkottuaan vuosia terveyshaasteitaan monin keinoin. Hänen toiveenani oli pystyä käyttämään kärsimyksistä kertynyttä taitoa muiden hyväksi. Osteopatiassa ymmärrys terveydestä yhdistyi käytännöllisellä tavalla kehon rakenteiden ja niiden välisten vuorovaikutussuhteiden tarkasteluun, ja perusteluja haettiin anatomian, fysiologian ja tieteen kielellä. Ennen osteopatiaa Emmi on työskennellyt manuaalisten terapioiden parissa eri menetelmin, opiskellut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi sekä toiminut kemian alan tutkijana.

Emmin erityisen mielenkiinnon kohteena ovat kehon tasapainotilan säätely ja rakenteiden väliset vuorovaikutussuhteet, eri elinjärjestelmien häiriötilat, sekä kehonkäyttöä rajoittavat pelkotilat ja uskomukset. Hoitoaiheina hänelle on tuttuja pään alueen kiputilat, hengitykseen liittyvät vaikeudet, krooninen väsymys, sekä
monimuotoisista terveyshaasteista toipuminen.

Jatkuvan opiskelun ohessa musiikki on keskeisessä osassa Emmin elämää. Hän on myös capoeiraohjaaja, ja etsii jatkuvasti uusia tapoja luoda yhä parempaa yhteyttä kehoon.

”Erilaisten kipuilujen seurauksena keho saattaa tuntua enemmän rasitteelta kuin ilon aiheelta. Kun yhteys kehoon on toimiva, se suostuvampi pyyntöihin ja osaa viestiä tilastaan jo ennen kiusallisten oireiden kehittymistä. On palkitsevinta, kun ihmisen luottamus kehoaan kohtaan lisääntyy ja hän uskaltautuu kokeilemaan asioita joihin ei ole lähtökohtaisesti uskonut pystyvänsä. ”

Emmin ajanvaraukseen

Emmille voi varata aikoja 050 528 3728

        

Joona Konga

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Ihmiset ovat saaneet avun luotani hyvin erityyppisiin vaivoihin. Parhaiden hoitotulosten kannalta onkin tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

Joona on suorittanut Master of Chiropractic – tutkinnon University of South Walesin yliopistossa, josta valmistui kesällä 2014. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston klinikalla. Joonalla on lisäksi taustalla hierojan koulutus Suomen Urheiluhierojaopistosta vuodelta 2009.

”Ensikerran tutustuin kiropraktiikkaan itse potilaana, kun kävin hoidattamassa jalkapalloharrastuksen aiheuttamia pitkäaikaisia selkäongelmiani, joihin en ollut saanut apua muualta. Omakohtaisten hyvien kokemusten kautta kiinnostuin alasta, ja myöhemmin löysin itsenikin koulun penkiltä”.

Joonan näkemyksen mukaan kestävien hoitotulosten kannalta on tärkeää, että hoidon tavoitteena ei ole ainoastaan kivun poistaminen, vaan koko kehon toiminnan optimointi. Hoitosuunnitelman tulee aina olla potilaskohtainen, ja määräytyä yksilön tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti.     

Joonan harrastuksiin kuuluu urheilu sekä matkustelu, jotka hän kokee tärkeäksi oman kehon- ja mielen hyvinvoinnin kannalta.

› Joonan ajanvaraukseen

        

Therese Östersund

Dipl. ravintoneuvoja (tuleva dipl. ravintoterapeutti)
Ensihoitaja/ sairaanhoitaja AMK

”Ellet tee aikaa hoitaa terveyttäsi nyt, tulet joutumaan löytämään aikaa hoitamaan sairauttasi myöhemmin”

Puhdas ja terveellinen ruokavalio on terveen elämän perusta.

Olin muistaakseni 11 vuotta vanha kun päätin pitää sokerittoman vuoden. Jo silloin ymmärsin, että se mitä laitan suuhuni vaikuttaa siihen miten voin ja miltä näytän. Sieltä asti ruoka ja ravitsemus on kiinnostanut minua ja sillä on ollut merkittävä asema elämässäni. Olen kokeillut kaikenlaisia erilaisia ruokavalioita ja ravitsemuskikkoja, mistä olen oppinut mitkä toimivat ja mitkä eivät toimi minulle.

Koska ruoka ja ravitsemus ovat aina olleet tärkeä osa omaa terveyttäni ja hyvinvointiani, olen sairaanhoitajana saanut ihmetellä miksi sitä ei juurikaan oteta huomioon sairaiden ihmisten hoidossa. Asia vaivasi minua lopuksi niin paljon, että lopetin sairaanhoitajan työt julkisella puolella. Ryhdyin opiskelemaan ensin ravintoneuvojaksi ja pian valmistun ravintoterapeutiksi. Koulutus koostuu terapia-alan opinnoista, työharjoittelusta ja kirjallisesta diplomityöstä. Koulutus sisältää Luonnonlääketieteen Keskusliiton terapeuttitutkintovaatimuksen mukaisen lääketieteen perusteiden osion, kansanterveystyön ja hoitotyön perusteet sekä luontaisterapia ammattina- osion. Käyn myös jatkuvasti alan eri järjestöjen koulutuksissa ja pidän tietotaitoni jatkuvasti ajan tasalla.

"Syy siihen miksi olen lähtenyt tutkimaan ja opiskelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiin, on valtava tiedon jano, voimakas tarve olla avuksi ja auttaa ihmisiä. Uskoni luonnolliseen terveyteen ja kehon itseparannusvoimaan on johtanut minut tälle polulle.”

Tervetuloa ravintoneuvonnan ihmeelliseen maailman, missä vaikutusvalta ja vastuu omasta terveydestä palautetaan ihmiselle. Yhdessä luodaan, oikean ja puhtaan ravinnon kautta, hyvä olo.

Vapaa-ajalla Therese harrastaa rullalautailua, joogaa, kävelyretkiä metsässä koiran kanssa sekä viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.
Vaikka terveys ja hyvinvointi ovat kokonaisvaltaisia asioita, on Theresellä tarjolla tiettyihin osa-alueisiin painottuneita ravintopaketteja pitää ViaVitalin vastaanotollaan kuten immuniteettia buustaava paketti tai vamman jälkeinen ruokavalio-paketti.

Jos haluat klassista ravintoneuvontaa missä sukelletaan syvemmälle henkilökohtaiseen terveydentilaasi ja ravinnon merkitykseen hyvinvoinnissas, kuten esimerkiksi ruokavalio kroonisissa sairauksissa, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: therese@viavital.fi

› Theresen Ajanvaraukseen

Theresen tavoitat puhelimitse 040 836 6579