Life & Business coaching

Olen työskennellyt Coachina 3 vuotta ja asiakkainani on ollut elämässä risteystilanteissa olevia yksityishenkilöitä mutta lisäksi myös yrityksiä ja työyhteisöjä.

Valmennusta käytetään oman elämän erilaisten vaikeilta tuntuvien tilanteiden ja ajatusten ratkaisemiseen. Meistä jokaisella on elämässämme haasteita ja mustia aukkoja jolloin voimme hyötyä tukeutumisesta ulkopuolisen Coachin apuun. Valmennuksen tarkoitus on löytää uusia näkökulmia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mielemme luo ratkaisumalleja omien totuuksiemme kautta ja niitä totuuksia pystyy haastamaan valmennuksen avulla. 

Coach joka haastaa sinut ajattelemaan itsellesi tärkeitä asioita uudella tavalla ja auttaa löytämään uusia työkaluja avoinna olevien kysymysten ratkaisuun. Valmennusta käytetään usein oman elämän risteyskohdissa joita voi olla esimerkiksi ero, työpaikanvaihto, parisuhde, omien elämäntapojen puntarointi tai mitä vain muuta mikä mieltä mietityttää.

Parasta tässä on että oikeita ja vääriä vastauksia ei ole olemassa. Valmennukseen kannattaa tulla avoimin mielin ja tämä on paikka jossa saat olla juuri se mikä olet ja nauttia ajasta itsesi kanssa. Valmennuksesta saat uusia oivalluksia, energiaa sekä voimaa viedä asioita eteenpäin elämässäsi ja oivallat asiat uudelta näkökannalta.

Tämä on elämäsi paras satsaus itseesi! Tavataan Valmennuksessa!


Life & Business Coaching

Coach / mentorointi 75 minuuttia  124 €
Minä 2.0 paketti 3 x 75 minuuttia  300 € (alennus 72 € *)

Sami Kokkonen
Life- ja Business Coach, Mielen Personal Trainer ja Sparraaja, LCAF® sertified Coach
Yli 24 vuoden kokemus Myynnin, Markkinoinnin ja Asiakaskokemuksen esimies- ja johtotehtävistä