Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnassa pyrimme katsomaan terveyttä ja ruokavaliota kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Yhdessä asiakkaan kanssa muokataan ja räätälöidään ruokavaliota terveyttä tukevaksi ja ylläpitäväksi. Koska terveys on paljon muutakin, kun vain puhdas ravinto, huomioidaan vastaanotolla myös elämäntilanne, uni, stressitaso, liikunta ja mieli. Vasta kun tuetaan ja huomioidaan kokonaisuutta päästään parhaimpiin tuloksiin.

BUUSTAA VASTUSTUSKYKYÄSI
Kiusaako toistuvat infektiot tai flunssan oireet? Tuntuuko siltä ettei oikein ikinä ole täysin terve?
Sitten tämä voisi olla jotain sinulle:
45 minuutin vastaanotto missä käydään läpi tämän hetkisen terveydentilasi, suoliston kuntoa ja ravinnon merkitys hyvinvoinnille. Tarkastellaan mikä tämän hetkisessä ruokavaliossa on hyvää ja miten sitä voisi parantaa tukeakseen terveempää elämää. Laaditaan myös tarvittaessa yksilöllinen lisäravinneohjelma, joka tukee vastustuskykyä rankkoina ja haastavina aikoina. Vastaanotolle kuuluu ottaa mukaan 3-5 päivän ruokapäiväkirja missä tulee esille kaikki päivän aikana syödyt ruuat ja juomat, myös nautitun veden määrä.
75 €
tarvittaessa seurantakäynti 15 minuuttia
30 €

VAMMAN JÄLKEEN
Olitko onnettomuudessa? Tuliko ruhjeita? Haluatko tietää mitä itse voit tehdä vamman eheytymisen eteen?
Siinä tapauksessa suosittelen tätä vastaanottoa sinulle:
45 minuutin vastaanotto missä käsitellään vammautumisen jälkeinen ravitsemus. Käydään läpi mitä kyseinen kehon osa tarvitsee parantuakseen optimaalisesti. Katsotaan tämän hetkinen ruokavalio ja muutetaan sitä parantumista tukevaksi. Laaditaan myös tarvittaessa yksilöllinen lisäravinne ohjelma, joka tukee kudoksia toipumaan vammasta tai leikkauksesta nopeammin. Vastaanotolle kuuluu ottaa mukaan 3-5 päivän ruokapäiväkirja missä tulee esille kaikki päivän aikana syödyt ruuat ja juomat, myös nautitun veden määrä.
75 €
tarvittaessa seurantakäynti 15 minuuttia
30 €

EHJÄ JA HYVINVOIVA IHO
Atopia, allergista ekseemaa, aknea tai muuten vaan kuiva tai huonossa kunnossa oleva iho? Tule rohkeasti vastaanotolle niin katsotaan mihin ruokavaliolla pystytään.

Kolme vastaanottoa missä pyritään lähestymään ihon kuntoa ravinnon kautta. Iho-ongelmia on monia erilaisia, niitä kaikkia pystytään kuitenkin hyvällä ravitsemuksella tukemaan. Puretaan tämän hetkinen ruokavalio ja katsotaan mitä siinä on hyvää ja mitä siinä pystyttäisiin vielä parantamaan ihon kuntoa ajatellen. Välillä isojakin muutoksia on tehtävä, jos haluaa saada muutosta aikaiseksi. Laaditaan myös tarvittaessa yksilöllinen lisäravinneohjelma tukemaan ihon hyvinvointia. Ensimmäiselle vastaanotolle kuuluu ottaa mukaan 3-5 päivän ruokapäiväkirja missä tulee esille kaikki päivän aikana syödyt ruuat ja juomat, myös nautitun veden määrä.

Seuraavasta vastaanotosta sovitaan aina käynnin yhteydessä.
Ensimmäinen käynti 45 minuuttia
Serurantakäynnit 30 minuuttia
- paketti hinta: 160 €
Konsultaatio puhelu 15 minuuttia
30 €

Viavitalin ravintoneuvojalla Theresellä on myös oma verkkosivu ja löytyy myös instagramista:
www.foodwise.fi
@foodwise

Soita ja kysy ravintoneuvonnan aikoja, Therese puh. 040 836 6579

Tervetuloa!