• Kiropraktiikka – Tie terveyteen

  Soita 010 574 6640 / akuuttiaika

  Tai varaa oma aikasi Viavital asiantuntijalle ajanvarauspalvelusta.

 • ViaVitalin tiimi vahvistuu uudella kiropraktikolla

  Jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman hyvän palvelun, olemme laajentaneet kiropraktiikan tarjontaamme. Jatkossa kiropraktikko Atte Ranta tuo osaamisensa asiakkaidemme käyttöön aina maanantaisin.

  Aten varauskalenteriin pääset tästä:

 • ViaVital – sertifioitua laatua

  ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut on nostettu Bisnoden rating luokituksessa uudelle, korkeammalle tasolle. Nykyinen taso AAA Gold tulee kun on yritys on ollut yli kolme vuotta peräkkäin AAA luottoluokituksessa.

  Tähän yltää vain 0,5% kaikista suomalaisyrityksistä.


 • Aku Hirviniemi luottaa kehonhuollossa kiropraktiikkaan ja ViaVitaliin. Kun jumit kropasta aukeavat, vaikuttaa se hyvinvointiin ja suorituksiin kokonaisvaltaisesti.

  "Kiropraktiikan ansiosta pystyn lopultakin näyttelemään ryhdikkäitä roolihahmoja."

  Aku Hirviniemi
  näyttelijä

 • Kiropraktiikkaa nyt myös vauvoille ja lapsille

  ViaVitalissa lasten ja vauvojen kiropraktiikkaan erikoistunut Rosita Aflatuni, Kiropraktikko, D.C

  Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille – myös vauvoille ja lapsille, tutustu lasten kiropraktiikkaan.
  ›Ajanvaraus

 • "Voin sanoa että ViaVital pelasti mun ensi-illan

  Kroppa oli mennyt jumiin totaalisesti kovien tanssitreenien takia ja ensi ilta oli vaarassa. Ensi-illan aamuna en pystynyt kävelemään koska lonkka oli jumissa. Sain akuuttiajan ja hoito auttoi heti."

  Krista Siegfrids
  Artisti

 • "Sen sijaan että syö särkylääkettä voi tulla kiropraktikolle ja pitää ittensä jiirissä."

  Reino Nordin
  artisti

 • Seuraa ViaVitalia sosiaalisessa mediassa

  Haluatko olla selvillä uusista tarjouksistamme? Haluatko tietää mitä ViaVitalissa tapahtuu ensimmäisten joukossa?

  Seuraa ViaVitalia Instagramissa ja Facebookissa niin pysyt aina ajan tasalla.

  INSTAGRAM: @viavitalofficial

  FACEBOOK: @viavitalkiropraktiikka

 • "Yksilöllinen hoitosuunnitelma

  Parhaiden hoitotulosten kannalta on tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

  Joona Konga
  Kiropraktikko, D.C. , MChiro

 • Tutustu kiropraktiikkaan - Intro

  Haluatko tietää mitä tapahtuu kiropraktikon vastaanotolla ja miltä kiropraktinen hoito näyttää käytännössä?

  Katso oheinen intro:

 • Vastaanotollani hoidan kaikenikäisiä ihmisiä ja erilaisia vaivoja. 

  Tavoitteeni on muuttaa tapaa, jolla omaan terveyteen usein suhtaudutaan. Pääpaino olisi hyvä olla terveyden ylläpitämisellä, ei niinkään erilaisten jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoidossa. Siihen kiropraktiikka on erinomainen hoitomuoto.

  Simo Poutanen
  Kiropraktikko, D.C.

 • "Pystyin torjumaan jo seuraavassa ottelussa

  Lantionseutu jumahti pahasti kesken MM-kisojen alkusarjan Kanadamatsia, enkä pystynyt enää pelaamaan. ViaVitalissa kiropraktikko hoiti vaivan nopeasti kuntoon."

  Noora Räty
  Suomen naisten jääkiekon maajoukkueen ykkösmaalivahti

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut
– muutakin kuin kiropraktiikkaa

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut  kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla. Hyvinvointikeskuksemme tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös osteopaatinhierojan ja ravintoneuvonnan palvelut. Aina asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisella ammattitaidolla.

Palvelumme

Team Viavital

Simo Poutanen 

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Tavoitteeni on muuttaa tapaa, jolla omaan terveyteen usein suhtaudutaan. Pääpaino olisi hyvä olla terveyden ylläpitämisellä, ei niinkään erilaisten jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoidossa. Siihen kiropraktiikka on erinomainen hoitomuoto.”

Simo on pitkän linjan kiropraktikko, jolla on vuosien kokemus kiropraktiikan parista. Hänelle on tärkeää ihmisten hyvinvointi ja elämänilon palauttaminen kipuilevaan kehoon. Hänen näkemyksensä mukaan meidän kaikkien olisi hyvä ajatella kehonsa hoitoa enemmän terveyden ylläpitona kuin jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoitona. Tätä ajattelumallia tukemaan hän perusti ViaVitalin vuonna 2010.

”Kun keho on ensin hoidettu kerran kunnolla terveeksi, on saavutetun terveyden ylläpitäminen helpompaa kun sitä huolletaan oikein.”

Simo tutkii ennen kaikkea kehon liikkuvuutta ja ryhtiä, pyrkien saamaan nämä optimaaliselle tasolle. Hänen hoitotyylinsä on nopea ja usein ihmiset hämmästyvät, miten tuloksia nähdään jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Taustaa:
Koulutus: Master of Chiropractic, University of South Wales 2009
Harrastukset: Valokuvaaminen eri puolilla maailmaa sekä liikunta kuntosalilla ja sen ulkopuolella

Simon ajanvaraukseen

Simon tavoittaa puhelimitse numerosta 050 431 0000

        

Ilari Peltomäki

Kiropraktikko

Ilari on suorittanut MCHIRO koulutuksen AECC University Collegessa Englannin Bournemouthissa. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso koulun omalla klinikalla.

Kiinnostus kiropraktiikkaa kohtaan syntyi nuoruudessa omien positiivisten kokemusten kautta kiropraktiikan hyödyistä. Taustalla Ilarilla on koko elämän mittainen maila- ja pallopelikokemus, joita Ilari harrastaa edelleen aktiivisesti viikoittain.

› Ilarin Ajanvaraukseen

Ajanvaraus puhelimitse 010 574 6640

        

Hei! Olen Joonas Varesvuo 30- vuotias hieroja Helsingistä. Tavoite työssäni on luoda asiakkaalle tunne lämpimästä ja jatkuvasta yhteistyöstä, sekä vastata aktiivisesti asiakkaan tarpeisiin.

Olen toiminut hierojana jo yli 8 vuotta. Voin vaihdella hierontatyyliäni asiakkaan toiveiden mukaan aina rentouttavasta klassisesta hieronnasta, "kovempaan" urheiluhierontaan.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta Akatemiasta vuonna 2012. Minulla on klassisen-, ja urheiluhieronnan tutkinnot. Pelasin jääkiekkoa 17 vuotta ja sitä kautta urheilu ja hyvinvointi jäi elämäntavaksi.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajan toimitiloissa aina maanantaisin.

Jere Hyytiäinen

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2017 ja olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen. Olen aina ollut kiinnostunut lihaksista ja muutenkin ihmisen anatomiasta, siten oli helppo valita ala terveydenhuollon parista.

Olen iloinen ja helposti lähestyttävä persoona. Harrastuksiani ovat golf ja jääkiekko.

Hoitoon tullessasi teemme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Minulta saat lisäksi kotihoito-ohjeet joten näin pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Vastaanottoni on ViaVitalin Erottajaan toimitiloissa aina tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa hierontaan!

Jere-Joonas Hyytiäinen

› Jeren ajanvaraukseen

Puh. 040 163 0666

  

Joona Konga

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Ihmiset ovat saaneet avun luotani hyvin erityyppisiin vaivoihin. Parhaiden hoitotulosten kannalta onkin tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

Joona on suorittanut Master of Chiropractic – tutkinnon University of South Walesin yliopistossa, josta valmistui kesällä 2014. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston klinikalla. Joonalla on lisäksi taustalla hierojan koulutus Suomen Urheiluhierojaopistosta vuodelta 2009.

”Ensikerran tutustuin kiropraktiikkaan itse potilaana, kun kävin hoidattamassa jalkapalloharrastuksen aiheuttamia pitkäaikaisia selkäongelmiani, joihin en ollut saanut apua muualta. Omakohtaisten hyvien kokemusten kautta kiinnostuin alasta, ja myöhemmin löysin itsenikin koulun penkiltä”.

Joonan näkemyksen mukaan kestävien hoitotulosten kannalta on tärkeää, että hoidon tavoitteena ei ole ainoastaan kivun poistaminen, vaan koko kehon toiminnan optimointi. Hoitosuunnitelman tulee aina olla potilaskohtainen, ja määräytyä yksilön tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti.     

Joonan harrastuksiin kuuluu urheilu sekä matkustelu, jotka hän kokee tärkeäksi oman kehon- ja mielen hyvinvoinnin kannalta.

› Joonan ajanvaraukseen

        

Emmi Kaasalainen

Osteopaatti

Emmi kouluttautui osteopaatiksi ratkottuaan vuosia terveyshaasteitaan monin keinoin. Hänen toiveenani oli pystyä käyttämään kärsimyksistä kertynyttä taitoa muiden hyväksi. Osteopatiassa ymmärrys terveydestä yhdistyi käytännöllisellä tavalla kehon rakenteiden ja niiden välisten vuorovaikutussuhteiden tarkasteluun, ja perusteluja haettiin anatomian, fysiologian ja tieteen kielellä. Ennen osteopatiaa Emmi on työskennellyt manuaalisten terapioiden parissa eri menetelmin, opiskellut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi sekä toiminut kemian alan tutkijana.

Emmin erityisen mielenkiinnon kohteena ovat kehon tasapainotilan säätely ja rakenteiden väliset vuorovaikutussuhteet, eri elinjärjestelmien häiriötilat, sekä kehonkäyttöä rajoittavat pelkotilat ja uskomukset. Hoitoaiheina hänelle on tuttuja pään alueen kiputilat, hengitykseen liittyvät vaikeudet, krooninen väsymys, sekä
monimuotoisista terveyshaasteista toipuminen.

Jatkuvan opiskelun ohessa musiikki on keskeisessä osassa Emmin elämää. Hän on myös capoeiraohjaaja, ja etsii jatkuvasti uusia tapoja luoda yhä parempaa yhteyttä kehoon.

”Erilaisten kipuilujen seurauksena keho saattaa tuntua enemmän rasitteelta kuin ilon aiheelta. Kun yhteys kehoon on toimiva, se suostuvampi pyyntöihin ja osaa viestiä tilastaan jo ennen kiusallisten oireiden kehittymistä. On palkitsevinta, kun ihmisen luottamus kehoaan kohtaan lisääntyy ja hän uskaltautuu kokeilemaan asioita joihin ei ole lähtökohtaisesti uskonut pystyvänsä. ”

Emmin ajanvaraukseen

Emmin tavoitat puhelimitse 050 528 3728

        

Rosita Aflatuni

Kiropraktikko, D.C

Kiinnostus kiropraktiikkaan vei minut Espanjaan heti lukion jälkeen. Valmistuin kiropraktikoksi kesällä 2020 viisivuotisen yliopistotutkinnon jälkeen (Barcelona College of Chiropractic) ja aloitin saman tien työt Skotlannissa pediatriseen hoitoon erikoistuneella kiireisellä klinikalla. Viimeisenä opiskeluvuotenani tutustuin myös ViaVitalin tiimiin ja pääsin hoitamaan muutamia potilaita sen tiloissa.

Kiropraktikot keskittyvät kehoon kohdistuvaan mekaaniseen stressiin, mikä alkaa jo kohdunsisäisessä elämässä ja sisältää synnytyksen. Siispä jopa vastasyntyneet vauvat hyötyvät hoidosta. Imetysvaikeudet, liiallinen itku/koliikki, refluksi, jatkuva toispuoleinen pään asento tai muu kehon epätasapaino sekä kehitysvaiheissa edistyminen ovat muutamia yleisimmistä vaivoista, joille perheet löytävät vauvalleen apua kiropraktiikasta. Työskenneltyäni lähes puolitoista vuotta päivittäin jopa kymmenen eri lapsipotilaan parissa voin kokemukseni perusteella todeta aikuisten lisäksi myös vauvojen ja lasten tarvitsevan kiropraktista hoitoa.

Tähän tarpeeseen vastaaminen ja lasten kanssa toimimisesta nauttiminen ovat innostaneet minua jatkokouluttautumaan ja omistautumaan pediatriseen hoitoon. Vauvojen ja lasten hoito on hellävaraista, tutkittua ja turvallista, ja siihen käytetään heille soveltuvia tekniikoita. Tämän erikoisosaamisen lisäksi aikuisten ja nuorten hoito on minulle yhtä tärkeää kiropraktisen hoidon tarjoamisessa.

Sami Kokkonen

Life- ja Business Coach, Mielen Personal Trainer ja Sparraaja
LCAF® sertified Coach

Yli 24 vuoden kokemus Myynnin, Markkinoinnin ja Asiakaskokemuksen esimies- ja johtotehtävistä

"Olen työskennellyt Coachina 3 vuotta ja asiakkainani on ollut elämässä risteystilanteissa olevia yksityishenkilöitä mutta lisäksi myös yrityksiä ja työyhteisöjä."

Valmennusta käytetään oman elämän erilaisten vaikeilta tuntuvien tilanteiden ja ajatusten ratkaisemiseen. Meistä jokaisella on elämässämme haasteita ja mustia aukkoja jolloin voimme hyötyä tukeutumisesta ulkopuolisen Coachin apuun. Valmennuksen tarkoitus on löytää uusia näkökulmia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mielemme luo ratkaisumalleja omien totuuksiemme kautta ja niitä totuuksia pystyy haastamaan valmennuksen avulla. Coach joka haastaa sinut ajattelemaan itsellesi tärkeitä asioita uudella tavalla ja auttaa löytämään uusia työkaluja avoinna olevien kysymysten ratkaisuun.

Valmennusta käytetään usein oman elämän risteyskohdissa joita voi olla esimerkiksi ero, työpaikanvaihto, parisuhde, omien elämäntapojen puntarointi tai mitä vain muuta mikä mieltä mietityttää.

Parasta tässä on että oikeita ja vääriä vastauksia ei ole olemassa. Valmennukseen kannattaa tulla avoimin mielin ja tämä on paikka jossa saat olla juuri se mikä olet ja nauttia ajasta itsesi kanssa. Valmennuksesta saat uusia oivalluksia, energiaa sekä voimaa viedä asioita eteenpäin elämässäsi ja oivallat asiat uudelta näkökannalta. Tämä on elämäsi paras satsaus itseesi! Tavataan Valmennuksessa!"  

Atte Ranta

Kiropraktikko, D.C., MChiro

"Laadukkaan ja turvallisen kiropraktisen hoidon lisäksi, minulle on tärkeintä tarjota asiakkaille paikka, jossa he kokevat tulevansa kuunnelluksi sekä kohdatuksi yksilöinä. Haluan, että hoitoon voi tulla myös jatkossa hyvällä fiiliksellä ja jännittämättä."

Atte on valmistumisensa jälkeen hoitanut asiakkaita omalla klinikallaan Oulussa, jonne hän asettui valmistuttuaan Bournemouthin yliopistosta vuonna 2020. Vuoden 2023 vaihteessa veri veti kuitenkin takaisin Helsinkiin, jolloin Atte liittyi ViaVitalin osaavaan tiimiin. Hän haluaa kiropraktiikan avulla auttaa asiakkaittaan voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Atella on pitkän linjan tausta ammattiurheilusta, harjoittelusta ja hyvinvoinnista:

“Kiinnostuin kehon toiminnasta ja hyvinvoinnista pelatessani ja valmentaessani jalkapalloa ammatikseni. Janosin lisää tietoa ja päädyin sitä kautta opiskelemaan kiropraktiikkaa. Opintojeni aikana perehdyin erityisesti uusiutuvien selkäkipujen kuntoutukseen, myös omakohtaisesti. Tällä hetkellä olen erityisesti kiinnostunut aivojen ja ajatusten roolista kivun säätelyssä."

Atte pitää itsensä kunnossa säännöllisellä salilla ja juoksemisella. Mielen pitää virkeänä myös fribaus ja taiteet.

Master of Chiropractic (1st Class Honours), Bournemouth Universtity / AECC UC 2020
Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsen 2021
Valviran terveyden huollon ammattilainen: 22007871423

Aten omat nettisivut

ViaVital some

Haluatko näkyä fiidissämme? Täggäämällä meidät Instagramissa @viavitalofficial, Facebookissa @viavitalkiropraktiikka ja käyttämällä
hashtagia #viavitalsome, saat päivityksesi näkymään fiidissämme.

Tervetuloa vaikuttamaan ja näkymään SoMe virtaamme!