ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut – muutakin kuin kiropraktiikkaa

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut on kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla.

Hyvinvointikeskuksemme tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös osteopaatin, hierojan sekä business -ja lifecoachin palvelut.

Aina asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisella ammattitaidolla.

Ajankohtaista

02/2023

Kiropraktiikkaa nyt myös vauvoille ja lapsille

ViaVitalissa lasten ja vauvojen kiropraktiikkaan erikoistunut Rosita Aflatuni, Kiropraktikko, D.C. Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille – myös vauvoille ja lapsille, tutustu lasten kiropraktiikkaan.
01/2023

Liikkuvuuden tasapaino

Onko sinulla joskus ollut jäykkä olo ja tuntuu kuin liikkuvuutesi ei riitä? Tällainen olo saattaa tulla kesken päivän askareiden tai urheilusuorituksen yhteydessä. Liikkuvuus tarkoittaa nivelten liikelaajuutta. Se on moniulotteinen konsepti ja on tärkeää ottaa huomioon kuinka esimerkiksi notkeus ja venyvyys ja stabiliteetti vaikuttavat liikkuvuuteesi. Liikkuvuudessakin on hyvä muistaa kultainen keskitie, koska liiallinen jäykkyys ja yliliikkuvuus voivat kummatkin aiheuttaa kiputiloja ja toimintakyvyn heikkenemistä.

TEAM
VIAVITAL

Olemme täällä sinun hyvinvointisi asialla

Kiropaktikko tuntee kehosi. Kun keho oireilee, on siihen aina jokin syy. Kaikilla on joskus päänsärkyä tai selkäkipua. Jos vaivaa tulee kuitenkin usein tai se syntyy äkillisen tapahtuman johdosta tai jos kiputila pitkittyy, kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja särkylääkkeen sijaan. Usein kyseessä on mekaaninen vaiva, joka saattaa aiheutua monista syistä, kuten liian pitkästä istumisesta tai repivästä urheilusuorituksesta. Näihin ja muihinkin tilanteisiin kiropraktikko voi tuoda avun usein hämmästyttävänkin nopeasti.

ViaVital somessa